Aquesta secció pretén ésser un complement als altres apartats. Aquests recursos es troben classificats en funció del format en què els podem trobar, que són tres:

Bibliografia de genètica bàsica

Et presentem un conjunt de llibres que són considerats essencials per a crear una base en l'aprenentatge de la genètica. D'aquesta manera seràs capaç d'aprofundir en aquesta àrea i practicar, ja que molts d'ells t'ofereixen la possibilitat de realitzar exercicis que ells mateixos et proposen tant dins dels llibres com en línia. També tindràs la oportunitat de conèixer altres llibres que no són de caire educatiu sinó que estarien dins del grup de llibres que formen part de la història de la genètica, com per exemple el conegut llibre de James Watson, la doble hèlix.

Revistes especialitzades

És possible que un cop hagis conegut els conceptes bàsics que tant aquesta pàgina com els llibres ofereixen, vulguis saber quins són els últims avenços que han tingut lloc més recentment. D'entre l'ampli nombre de revistes específiques que existeixen, s'ha fet una selecció de les més rellevants actualment, amb els enllaços corresponents a les seves pàgines web perquè puguis consultar-les sempre que ho necessitis.


Recursos web

La xarxa ofereix una gran quantitat de pàgines sobre genètica, de manera que és difícil poder triar quines són d'utilitat i quines no. Per aquest motiu, aquí teniu un llistat d'alguns dels llocs d'especial interès en aquest que us ajudaran durant la vostra preparació.

Cal tenir en compte que la majoria de les eines que apareixen en aquest apartat són en anglès, ja que és la llengua més emprada en l'àmbit de les ciències, tot i que en alguns casos tant de llibres com de llocs web es troben també en espanyol. En el cas de les revistes, les de major impacte són en anglès, tot i que també és possible trobar-ne en altres idiomes.