Vols dedicar-te a la genètica? Tens dubtes sobre quines són les possibilitats de treball que t'ofereix? Vols conèixer quines són les diverses universitats que t'ofereixen l'opció d'estudiar un Grau i un Màster dins d'aquesta àrea?

Aquesta secció et dóna la oportunitat de triar l'àmbit que més t'atreu de la genètica i identificar quina és la via que a través dels estudis et permetrà arribar-hi. Aquí teniu un detall del que trobareu:

Àrees de treball

Aquí trobaràs un llistat de tots els camps en què un genetista pot encaixar en el món laboral anb una breu descripció de cadascun, de manera que en una sola pàgina quedaran englobades la gran majoria de les opcions possibles.

Què cal estudiar i a on?

Un cop hagis escollit la teva fita, és hora de posar-se les piles i escollir els estudis que més et convenen! Si decideixes estudiar dins del territori Espanyol, primer hauràs de realitzar un Grau i posteriorment un Màster, tot i que aquesta segona opció no és obligatòria per a segons quines professions. En les subpàgines trobaràs llistes dels diferents estudis que s'ofereixen a Espanya així com els enllaços a les universitats que els imparteixen.