Teoria

Per entendre com la genètica funciona, et proposem seguir els tutorials en forma de presentació de diapositives que et proporcionaran una visió global de la Genètica molecular, la Genòmica i les tècniques més emprades com són la PCR i la seqüenciació.Saber-ne més...

Activitats

És molt important assegurar que hem entès bé els conceptes que prèviament s'han après. Per això és essencial posar tots els nostres coneixements en pràctica per tal de saber si els estem assumint i repassar les idees que no s'han entès correctament.Saber-ne més...

Recursos

La informació que s'ofereix en aquesta pàgina pot no ser suficient per satisfer la nostra set de coneixements. Per això, et recomanem recursos externs, com llibres, revistes especialitzades i pàgines web que et poden ajudar a ampliar allò que ja saps o a entendre aquelles idees que no han quedat prou clares.

Saber-ne més...

Història

Avui en dia, els coneixements científics creixen de manera exponencial i la genètica no ha sigut menys des dels anys 50. Saber la història de la genètica i posar cara i ulls als científics més imporants en aquest camp és clau per entendre la situació actual d'aquesta. Entra i explora les línies del temps!


Saber-ne més...

Genètica com a professió

Si després d'aprendre tot sobre la genètica estàs interessat/da en dedicar-t'hi de manera pofessional, sempre pots iniciar una carrera en aquest camp! Trobar quina és la via que més s'ajusta a les teves necessitats no és senzill, però et volem ajudar! En aquesta secció podràs descobrir com pots contribuir a l'expansió de la genètica!

Saber-ne més...

Glossari

Si estàs interessat/da en un concepte particular, no necessites revisar totes les diapositives de la secció de Teoria. Només cal que busquis la paraula clau en aquest petit glossari sobre la genètica.

Saber-ne més...