Un cop has llegit i entès els conceptes principals de cada tema, no et pensis que ja ho saps tot sobre la genètica!

En aquesta secció trobaràs tot un seguit d'exercicis relacionats amb tot allò que has après en la teoria. Així que pren-te el teu temps, paper i energia per assegurar-te que ets el millor en la genètica!

Podràs fer tres tipus diferents d'exercicis:

D'associació

Valora si tens ben assumides les idees bàsiques de cadascun dels 5 temes que proposa cadascuna de les activitats. Hauràs de relacionar les definicions que es troben en la columna de la dreta amb les paraules que apareixen a l'esquerra. Si t'equivoques, els quadres que hagis col·locat erròniament tornaran automàticament a la dreta perquè ho puguis tornar a provar!

Tipus test

Aquí hauràs de fer servir una mica més el cap, ja que aquestes qüestions no depenen només de la teva capacitat per memoritzar definicions!
Les qüestions són de resposta única i de temes variats, de manera que podràs saber si has aconseguit integrar tots els temes de la teoria.

D'omplir espais

Un cop de vent ha fet que algunes de les frases de la teoria hagin perdut les seves paraules clau! Ajuda'ns a trobar-les en aquest exercici completant-les i esbrina si ja ets un expert en la genètica.